Om Account Consult

Lej din egen regnskabschef frem for at ansætte

– det lønner sig.

ACCOUNT CONSULT

 

Hos os vil du aldrig blive mødt af ”hvid skjorte og slips”. Vi kan snakke om alt og holde det nede på jorden hvor det hører til.

 

Idegrundlaget for Account Consult er, via en driftsøkonomisk indfaldsvinkel, at gøre din virksomheds regnskab til et effektivt beslutnings- og styrings- redskab frem for et effektivt skatte- og afgiftsgrundlag – det overlades trygt til revisor.

 

Ved valg af Account Consult som samarbejdspartner bliver du udstyret med en samlet fuldt udbygget administrationspakke tilpasset netop din virksomhed. Stor eller lille betaler du kun for dit til enhver tid gældende behov for administration. Fra den daglige bogføring til aflevering af dit årsregnskab til revisor.

 

Ved gennemgang og analyse af dine perioderegnskaber, sammen med dig, sikrer vi, at de mange beslutninger du er tvunget til at tage i din hverdag, bliver så rigtige som muligt for dig og din virksomhed.

 

Gennem vort faste og uafhængige samarbejde med revisionsvirksomhed, forsikringsagentur, advokatvirksomhed og leverandører af administrative systemer, mener vi at have en samlet pakke til varetagelse af hele din administration.

Kontakt Account Consult

Juulsbjergvej 24

3630 Jægerspris

Tlf: +45 30 56 19 73

Regnskabsfunktion

Account Consult tilbyder dig, at varetage det fulde ansvar for din regnskabsfunktion, samt være din professionelle sparringspartner i hverdagen.

Account Consult

Lej din egen regnskabschef frem for at ansætte – det lønner sig.

 

Vi kan snakke om alt og holde det nede på jorden hvor det hører til.

© Copyright 2016. All Rights Reserved.